23 august 2012

Întălnirea cu Isus


"Tuturor fac posibilă întâlnirea cu Mine. Atunci când cineva va păşi din viaţa asta în lumea pentru care a fost creat, care din partea lui poate fi negată pe pământ, dar nu poate fi desfiinţată, atunci primul lucru este că se întâlnește cu Mine. Acest cuvânt, primul, nu înseamnă ceva temporal, ci înseamnă o experienţă de calitate, care imediat după moarte este inevitabilă pentru el. Cu toate că mulţi ar dori să evite, dar nu se poate.
Precum pe ecranul televizorului apare emisiunea când este pornit aparatul, tot aşa sunt inevitabil pentru acela care, în momentul sfârşitului vieţii sale pământene, M-a deschis pe Mine.
Când spun că mulţi şi-ar dori să evite această întâlnire cu Mine, spun pentru că toţi care ajung aici, desigur aduc cu ei propriul conţinut de conştiinţă. De aceea nu şi-ar dori întâlnirea cu Mine. Asta înseamnă că oamenii în general cunosc sinele, dar nu mă cunosc pe Mine. După ce aici M-a cunoscut cineva, atunci va fi nevoit să-şi etaleze conştiinţa de sine experimentului întâlnirii cu Mine, şi asta desigur are ca rezultat o mare frustrare de conştiinţă. Aici nu pot accentua îndeajuns cuvântul mare." (Vocea - 1/43)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu