24 septembrie 2012

Mila


"Când am umblat pe pământ, de multe ori şi în multe feluri am subliniat că cine vrea să vină după Mine, să se nege pe sine, să-şi ridice crucea şi aşa să Mă urmeze.
Cele două milenii trecute au adus în viaţa voastră asemenea negări de sine, de care Eu nu prea am nimic comun. Desigur conducătorii voştri nu au putut nega cuvintele Mele. Deci nu le-au negat, ci au falsificat. Cu asta au făcut mai mult rău, decât dacă ar fi negat-o. Păţeşte mai rău cel care merge pe un drum greşit, decât cel care nici nu porneşte la drum. Este mai greu de corectat un bun stricat, decât să creezi un bine.
Viaţa pământească este o arenă de luptă, unde problemele cotidiene oferă abnegaţia, şi trebuie să realizaţi aceasta în diferitele voastre relaţii, în scopul de a aplica mai bine mila altoită de Mine în inima voastră.
Cuvintele: 'Vreau milă şi nu jertfă' înseamnă, că trebuie ţintit mila şi nu jertfa.
Acela trăieşte viaţă de negare de sine după intenţia Mea, care acceptă orice sacrificu pentru a trăi viaţa demonstrată de Mine.
Acela umblă pe drumul bun, care zilnic de mai multe ori îşi pune întrebarea: Acum ar gândi asta Isus, ar spune asta, ar face asta? Cui acest lucru poate intra în sânge, acela trăieşte în aşa o abnegaţie statornică, realizează o asemenea pierdere de viaţă, pentru care am promis: 'Cel care îşi pierde viaţa, o va câştiga'."  (Vocea - 1/77)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu